Продължете към съдържанието

Английски език (2. клас)

Флашкартите стават популярни още през XIX век и оттогава насам са се наложили като ефективно учебно помагало, което улеснява запомнянето. В редица страни те се използват както в класните стаи, така и за самостоятелна подготовка. Съществуват различни видове флашкарти – едностранни, двустранни и дори тристранни. Обикновено едната страна на картата съдържа въпрос, а от другата страна е посочен отговорът. По този начин, чрез използването на въпроси и отговори, се улеснява научаването на думи, исторически факти, формули и т.н.
Какво представляват флашкартите на Логопедико?
Флашкартите на Логопедико могат да се използват безплатно онлайн. Те имат за цел да помогнат на учениците по забавен начин да преговорят учебния материал и да се подготвят за новата учебна година. Детето може само да използва картите, като първо прочете въпроса от едната страна. След като каже или запише отговора, може да провери знанията си, като прочете правилния отговор от другата страна на картата.

Флашкартите по английски език за втори клас са изготвени въз основа на учебника Blue Skies for Bulgaria for the 2nd grade.

английски за деца, животни на английски

английски език за 2 клас
английски флашкарти за деца - дрехи

логопед в Пловдив

Логопедико във FACEBOOK

Логопедико в YOUTUBE